کسب درامد اینترنتی

  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

راهنمای خرید هودی بانوان


خرید لباس زنانه ترفندهای زیادی دارد که دانستن آنها خالی از لطف نیست. هر یک از این راه ها ، اگرچه ساده است ، اما به شما کمک می کند سبک بهتری برای خود ایجاد کنید و از اشتباهات جلوگیری کنید. خرید لباس زنانه با توجه به اندازه وقتی صحبت از خرید لباس زنانه می شود ، بهترین کار این است که به اندازه خود وفادار باشید. برخی از زنان ، به ویژه آنهایی که اضافه وزن دارند ، معتقدند که اگر لباس گشاد بپوشند ، وزن آنها پنهان می شود. این قانون تنها در صورتی از آب خارج می شود که لباس یک اندازه بزرگتر باشد یا فقط در قسمت های خاصی مانند شکم یک حوله گشاد داشته باشد،پیشنهاد ما زینیا استایل است

بنابراین هنگام خرید لباس و لباس زنانه به طور کلی ، سایزهای بسیار بزرگ را هدف قرار ندهید. خرید لباس مجلسی برخی از زنان تصور می کنند که شلوار چندان ظاهر نمی شود و داشتن مانتو یا کفش متفاوت برای آنها کافی است. این طرز فکر اشتباه است. درست است که شلوار جین زنانه می تواند برای بسیاری از لباس های شما مناسب باشد ، اما نباید داشتن شلوار کتان یا شلوار پارچه ای را فراموش کنید. یک شلوار در رنگ های مختلف که برای اکثر لباس ها و کت های شما مناسب است ، پوشیدن لباس را راحت تر می کند. اگر به دنبال ایده هستید ، برای خرید آنلاین شلوار و مقایسه مدلها به دیجی استایل بروید.

اگر چاق هستید ، شلوار نپوشید و اگر قد کوتاهی دارید ، شلوار گشاد نپوشید. یک مانتو و معنی رنگهای شاد بخرید هر زمان که می خواهید مانتو بخرید ، حتما به دنبال رنگ های شاد باشید. بسیاری از زنان ایرانی عادت کرده اند که فقط رنگ های تیره را انتخاب کنند که در نهایت خلق و خوی آنها خسته به نظر می رسد و طراوت آنها پایین است.

وقتی برای خرید حضوری به فروشگاه مانتو می روید یا وقتی قصد خرید آنلاین مانتو دارید ، رنگهای پر جنب و جوش را لمس کنید. مطمئن باشید که تاثیر این رنگ های شاد از لوازم آرایشی کمتر نخواهد بود. مانتو آبی زرد اعتقاد به قدرت جانبی باور داشته باشید که استفاده صحیح از جواهرات چیزی شبیه به یک معجزه در ظاهر شما ایجاد می کند. اگر همیشه به دنبال سادگی هستید ، می توانید به دنبال جواهرات معمولی باشید ، اما نباید اتفاق بیفتد که به خاطر سادگی از هیچ عنصر تزئینی استفاده نکنید. جواهرات استایل زنانه شما را تقویت کرده و ظاهری زنانه به شما می بخشد. به هیچ وجه از قدرت آنها غافل نشوید. بهتر است علاوه بر انواع زیورآلات ، یک ست متناسب با بیشتر لباس های خود داشته باشید. شومیز به جای تیشرت اگر می خواهید بانویی زیبا باشید ، هرگز در حضور دیگران ، حتی اقوام نزدیک ، تی شرت نپوشید. کفش کتانی زنانه گزینه بسیار بهتری برای انتخاب است.

  خرید عمده پوشاک با بهترین کیفیت و بهترین قیمت

Digistyle همچنین فرصت های خوبی را برای خرید آنلاین شومیز به شما ارائه می دهد. برای مواقعی که رسمیت برای شما مهم نیست ، تی شرت زنانه بپوشید. کفش زنانه اهمیت خرید لباس مجلسی در مورد خرید لباس مجلسی زنانه ، باید در نظر داشته باشید که این لباس ها باید نشان دهنده سلیقه شما و حتی تیپ شخصیتی شما در محیطی بسیار رسمی باشد. خرید لباس شب زنانه را بسیار جدی بگیرید و اطمینان حاصل کنید که حداقل دو ست لباس شب در کمد لباس خود داشته باشید تا در مواقع ضروری دچار مشکل نشوید. توجه داشته باشید که لباس شب زنانه معمولاً ماکسی است و از پارچه ساخته شده است.

اگر تشریفات شما کمتر رسمی است ، به سراغ لباس های ساده تر تا زانو بروید. فرصت خرید اینترنتی لباس مجلسی را فراموش نکنید ، به خصوص اگر زمان کمی دارید و می خواهید در بین صدها مدل ، خیلی سریع ، در کوتاه ترین زمان ممکن ، بهترین مدل را بیابید.

قانون خرید اینترنتی لباس وقتی صحبت از خرید اینترنتی لباس زنانه می شود ، اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که اندازه کمر ، سینه و باسن خود را داشته باشید. فقط در صورت داشتن این اندازه ها به صورت آنلاین خرید کنید. هنگام خرید آنلاین لباس ، داشتن این اندازه ها و مقایسه آنها با نمودار اندازه محصولی که قصد خرید آن را دارید ضروری است. از سوی دیگر ، به یاد داشته باشید که لازم نیست به هر فروشگاهی اعتماد کنید. به عنوان مثال ، دیجی کالا سالهاست در فروش آنلاین کالاهای مختلف آتش گرفته است و اکنون دیجی استایل را به عنوان یک فروشگاه اینترنتی پوشاک معرفی کرده است که به همان اندازه قابل اعتماد و قابل اعتماد است. حتماً به مغازه ای بروید که اصالت کالای شما را تضمین کرده و بازگشت کالا را تضمین می کند. این بدان معناست که می توانید مطمئن باشید که اگر لباس ، کیف یا کفشی که خریداری کرده اید اندازه شما نیست یا اصلا آنها را دوست ندارید ، می توانید آنها را برگردانید و پول خود را پس بگیرید.

 

انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۰

موج الیوت در تحلیل تکنیکال


در این مقاله سعی میکنیم توضیحات اولیه و آشنایی با امواج الیوت را در تحلیل تکنیکال خدمتتون عرض کنیم ،در سال ۱۹۳۸ ، نظریه امواج توسط حسابداری به نام الیوت رالف نلسون منتشر شد. این نظریه “نظریه موج الیوت” نامگذاری شد. او متوجه شد که حرکت قیمت ها در بورس سهام آنقدر آشفته نیست که بسیاری معتقدند. برعکس ، همه چیز از یک چرخه خاص پیروی می کند ، که با عوامل خارجی و سپس احساسات سرمایه گذاران یا فضای روانی عمومی در بازار همراه است. الیوت نظریه خود را موج نامید زیرا نوسانات مانند موج بود: بالا و پایین.

او استدلال کرد که بازار همیشه دارای یک چرخه است و اگر به نمودار دقت کنید ، می توانید این چرخه را به شکل همان امواج تعریف کنید. همانطور که الیوت استدلال کرد ، با استفاده از این تئوری می توانید بفهمید که بازار در کدام یک از دو جهت قرار دارد: در یک روند صعودی یا نزولی.

نظریه داو جونز در تئوری موج الیوت نیز مورد استفاده قرار گرفت و می تواند هم برای بازار ارز فارکس و هم برای بازار سهام و کالاها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین ، هنگام استفاده از تئوری الیوت ، می توانید از سطوح فیبو استفاده کنید.

تئوری موج الیوت در تحلیل تکنیکال

تئوری موج الیوت اولین کار مهم در زمینه تحلیل نمودار قیمت پس از تئوری داو است . به عنوان اساس ، این بیانیه گرفته می شود که کل تاریخ به یک شکل یا شکل دیگر تکرار می شود و به اصطلاح امواج الیوت شکل می گیرد. همانطور که هر رویداد اجتماعی یا اقتصادی سناریوی توسعه یکسانی داردامواج الیوت یک سیستم منظم از قوانین است که رفتار اصلی ترین حرکت موج را توصیف می کند . این به معنای تغییر جهت نمودار به سمت بالا یا پایین است.

تئوری موج الیوت

در نگاه اول ، روند معاملات کاملا آشفته است ، به خصوص اگر آن را در یک بازه زمانی یک دقیقه ای نگاه کنید کنید. با این حال ، حتی بر روی آن ، امواج الیوت را می توان تشخیص داد. آنها از یک توازن عرضه و تقاضا که به طور مداوم تغییر می کند تشکیل شده اند .، و این به صورت چرخه ای اتفاق می افتد ، لزوماً به دلیل تغییر شرایط بازار نیست ،

اموج الیوت و اعداد فیبوناچی در تحلیل تکنیکال

الیوت برای ارائه ریاضی نظریه خود از اصل اعداد فیبوناچی استفاده کرد. اعداد فیبوناچی نقش مهمی در ساخت چرخه کامل بازار توصیف شده توسط امواج الیوت دارند. تعداد امواجی که روند ایجاد می کنند همان اعداد فیبوناچی است

*مقاله مرتبط:تحلیل تکنیکال چیست؟(نگاهی مختصر)

اسیلاتور اموج الیوت

این شاخصی است که هیستوگرام را بر روی نمودار نشان می دهد (مشابه MACD است). بالاترین قله ها مربوط به موج سوم است. تقریباً در هر بازه زمانی قابل استفاده است ، با این وجود در فواصل زمانی خیلی کوتاه اصلا توصیه نمی شود.

امواج الیوت

امواج الیوت

هنگامی که هیستوگرام از علامت صفر پایین / بالا عبور می کند ، واگرایی ایجاد می شود که نشان دهنده تکمیل چرخه موج بعدی است. اگر در لحظه اولین حرکت اصلاحی ، اسیلاتور در جهت مخالف صفر شود ، تشکیل موج ۳ باید توسط واگرایی دیگری پشتیبانی شود. در صورت عدم وجود ، می توان حدس زد که نقطه شروع مدل به اشتباه تعیین شده است.

سقوط هیستوگرام به میزان ۳۰-۵۰٪ نسبت به قسمت فوقانی موضعی نشان دهنده پایان موج سوم و آغاز شکل گیری قطعه اصلاحی دوم است. واگرایی همچنین از تکمیل شکل گیری موج پنجم صحبت می کند – افزایش / سقوط نمودار قیمت با کاهش / افزایش در میله ها همراه است.

طبق اولین قانون تجارت ، ابتدا باید منتظر تأیید عبور نهایی از سطح صفر باشید. اگر روند رو به بالا باشد ، اگر روند نزولی زیر سطح متوسط ​​باشد ، نمودار نمودار نشانگر بالاتر از سطح متوسط ​​نشان داده می شود. موقعیت پس از واگرایی اول وارد می شود. افزایش قیمت و نوسانگر سقوط نشانه فروش ، واگرایی معکوس خرید است. می توانید پس از پایین / بالا رفتن حرکت اصلاحی نسبت به موج ضربه اول وارد شوید. ضرر توقف معمولاً در سطح شدید قرار می گیرد و تجارت بلافاصله پس از تشکیل واگرایی جدید بسته می شود.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم خیلی کوتاه به امواج الیوت چیست بپردازیم ولی این نکات اصلا کافی نمیباشد -لازم است خدمت شما عرض کنم که ما دوره ای رو با عنوان آموزش بورس از صفر تا صد آماده کردیم و فصل آخر این مجموعه به امواج الیوت بصورت تخصصی و کامل پرداخنه شده است توصیه میکنم اگر تمایل دارید امواج الیوت که شامل بخش های مهم از جمله-روانشناسی و صفات امواجامواج Impulsiveامواج Correctiveنکات کاربردی و تریدری بر اساس الیوت بصورت تصویری و عملی یاد بگیرید در این دوره میتونید شرکت کنید .

 

بورس ملت

انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۹

فیلتر نویسی در بورس تهران به زبان ساده توسط روح الله دهنوی


فیلترنویسی استفاده از شروط و دستورات برنامه نویسی برای فیلتر کردن تعدادی نماد از میان صد ها نماد بازار بورس است. بوسیله فیلتر نویسی می‌ توانیم شرایط تکنیکالی ، سابقه معاملات و دیگر مشخصات مورد نظرمان را روی نماد ها اعمال کنیم و بجای بررسی بیش از ۵۰۰ نماد بازار بورس ، تعدادی از نماد های دارای ویژگی مورد نظرمان را بررسی کنیم.
در این دوره آموزشی از پایه تا پیشرفه فیلتر نویسی را آموزش می دهیم به نحوی که اگر کسی هیچ دانشی از برنامه نویسی و فیلتر نویسی نداشته، بتواند با استفاده از این آموزش فیلتر های مورد نیازش را بنویسد.

توجه داشته باشید که دانش فیلتر نویسی باعث می شود دید وسیع تری نسبت به سهام های بازار داشته باشید و شما را نسبت به کسانی که فیلتر نویسی بلد نیستند در جایگاه بالاتری قرار می دهد. ولی دقت کنید که دانستن سطوح بالای آن برای همه لازم نیست چون مفاهیم پیچیده برنامه نویسی دارد اما شما باید حداقل استفاده از فیلتر های کاربردی را بلد باشید تا در معاملات خود بهتر عمل کنید.

 

ردیف عنوان لینک حجم زمان
1 بخش اول : مفهوم فیلتر نویسی نمایش 34MB 20min
2 بخش دوم : فیلتر نویسی تابلو نمایش 78MB 36min
3 بخش سوم : فیلترصف خرید / فیلتر صف فروش / فیلتر استانه صف خرید نمایش 70MB 38min
4 بخش چهارم : فیلتر آستانه صف فروش / فیلتر کد به کد حقیقی به حقوقی نمایش 81MB 42min
5 بخش پنجم : فیلتر حمایت پایانی دیرور و امروز / فیلتر مقاومت پایانی دیرور و امروز نمایش 34MB 16min
6 بخش ششم : فیلتر نویس کندل ها (1) نمایش 73MB 44min
7 بخش هفتم: فیلتر نویسی کندل ها (2) نمایش 24MB 16min
8 بخش هشتم : فیلتر نویسی کندل ها (3) نمایش 46MB 30min
9 بخش نهم : فیلتر نویسی کندل ها (4) نمایش 47MB 27min
10 بخش دهم : فیلتر نویسی میانگین داده ها (حجم قیمت) نمایش 29MB 16min
11 پیوست : فیلتر های استفاده شده در این مجموعه دانلود کم

انتشار : ۵ مهر ۱۳۹۹

تعریف اندیکاتور در تحلیل تکنیکال


تحلیل تکنیکال یک روش نموداری تحلیل بازار و تحلیل قیمت سهام است. در تحلیل تکنیکال قیمت سهام، وظیفه اصلی بر عهده اندیکاتورها است. اگر به نمودار قیمت سهام در بازار دقت کرده باشید، خواهید دید این نمودار از دو مؤلفه قیمت و زمان تشکیل ‌شده است؛ بنابراین نمودار قیمت سهم، نشان‌دهنده مکان هندسی نقاطی است که از دو عامل قیمت و زمان تشکیل ‌شده‌اند و ما می‌توانیم به کمک داده‌های نمودار و با استفاده از فرمول‌های ریاضی یا فرمول‌های آماری، نماگرهای جدیدی را از آن خلق کنیم.

مثلا می‌توانیم با استفاده از محاسبه میانگین‌های روزانه قیمت، یک نماگر از میانگین‌های قیمت ۱۴ روز اخیر بسازیم. این نماگر در واقع اندیکاتور میانگین ۱۴ روزه قیمت است.سایت بورس ملت هم در زمینه آموزش بورس خیلی قوی کار کرده است

اندیکاتورها به‌بیان دیگر ابزاری هستند که با اعمال یکسری روابط ریاضی مشخص روی قیمت سهم یا حجم معاملات یا هر دو شکل می‌گیرند.

در تحلیل تکنیکال قیمت سهام، وظیفه اصلی بر عهده اندیکاتورها است

به‌صورت جامع‌تر، اندیکاتورها توابع ریاضی هستند که براساس فرمول‌های خاص در جهت تحلیل قیمت سهام یا تحلیل شاخص‌های بازار به‌وسیله ابزارهای گرافیکی ترسیم و مورد استفاده قرار می‌گیرند. داده‌های ورودی اندیکاتورها از داده‌های قیمت، حجم معاملات و تغییرات آن‌ها در روزهای گذشته تشکیل می‌شود. در هر بازه زمانی اطلاعات قیمت آغاز(Open)، پایان(Close)، سقف(High)، کف(Low) یا تعدادی از مجموع این موارد در شکل‌گیری اندیکاتور دخالت دارند.

انواع اندیکاتورها
۱- روندها (Trends)

برخی اندیکاتورها روند بازار یا جهت بازار را نشان می‌دهند و این روند می‌تواند افزایشی، کاهشی یا خنثی باشد. شاخص حرکت جهت‌دار یک نمونه از اندیکاتورهایی است که روند صعودی و نزولی را مشخص می‌کند. همچنین انواع میانگین‌های متحرک، شاخص رگرسیون خطی و شاخص روند قیمت و حجم، نمونه‌هایی از اندیکاتورهای تِرند هستند.

نمودار زیر برابری یورو و دلار را به همراه میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه آن نشان می‌دهد. همان‌طور که اندیکاتور میانگین متحرک(خط قرمز) نشان می‌دهد، روند حرکت صعودی است.

 

نمودار زیر خط روند رگرسیون یا خط تعادل منحنی برابری یورو و دلار است که خط رگرسیون جهت حرکت منحنی را در میانه کانال صعودی نشان می‌دهد.

 

 

۲- اسیلاتورها (Oscillators)

اسیلاتورها یا نوسانگرها به مجموعه‌ای از اندیکاتورها اطلاق می‌شود که هدفشان درک و سنجش میزان هیجان خریداران و فروشندگان است. در حقیقت اسیلاتورها سعی دارند دماسنج هیجانات خریداران و فروشندگان فعال در سهام باشند و ما را از میزان هیجان خریدوفروش حاضر در معاملات آگاه کنند. همچنین اسیلاتورها اندیکاتورهایی هستند که حول یک خط مرکزی یا میان سطوح معینی نوسان می‌کنند و معمولاً به دو دسته اسیلاتورهای مرکزی و نواری تقسیم می‌شوند. همان‌طور که اشاره شد دو لغت اندیکاتور و اسیلاتور هم‌معنی و مترادف نیستند، بلکه اسیلاتورها یکی از زیر مجموعه‌های اندیکاتورها محسوب می‌شوند و این اولین تفاوت اسیلاتور و اندیکاتور است.

اسیلاتورهای مرکزی: در اسیلاتورهای مرکزی منحنی در بالا و پایین یک نقطه یا خط مرکزی نوسان می‌کند و برای شناسایی قدرت یا ضعف حرکت قیمت بکار می‌رود؛ به‌طوری‌که حرکت به بالای خط مرکزی تغییر قیمت صعودی و حرکت به پایین خط مرکزی تغییر قیمت نزولی را نشان می‌دهد. اندیکاتور MACD و ROC نمونه‌هایی از یک اسیلاتور مرکزی هستند که بالا و پایین خط صفر نوسان می‌کنند.

اسیلاتورهای نواری: این اسیلاتورها برای شناسایی سطوح اشباع خرید و اشباع فروش طراحی شده‌اند. از آنجایی‌که این اسیلاتورها بین دو حد مشخص نوسان می‌کنند، استفاده از آن‌ها درحرکت‌های روند دار مشکل است. اسیلاتورهای نواری برای بازارهایی که روند مشخص ندارند یا محدوده‌ای جهت معامله دارند بهتر عمل می‌کنند.

اندیکارتور RSI و اندیکاتور استوکاستیک، دو نمونه از اسیلاتورهای نواری هستند. در RSI نوارهای اشباع خرید و اشباع فروش به‌ترتیب در ۷۰ و ۳۰ تنظیم می‌شوند؛ به‌طوری‌که اگر منحنی RSI به زیر ۳۰ برود نمایانگر قیمت در منطقه اشباع فروش است و اگر این منحنی بالای ۷۰ قرار گیرد نمایانگر قیمت در منطقه اشباع خرید است. در نوسان‌نمای استوکاستیک حرکت منحنی به بالاتر از ۸۰ و پایین‌تر از ۲۰ به ترتیب منطقه اشباع خریدوفروش است.

 

نمودار بالا برابری دلار در مقابل ین ژاپن است. علاوه بر نمودار قیمت، نمودار شاخص قدرت نسبی(RSI) نیز ترسیم ‌شده است. مطابق هر دو نمودار در زمان‌هایی که بیش‌ازاندازه برابری دو ارز افزایش‌یافته و خرید سرمایه‌گذاران در منطقه اشباع خرید قرار دارد، نمودار RSIنیز بالای ۷۰ است و در مقابل در زمان‌هایی که این نسبت برابری با کاهش انجام‌ شده، فروش سرمایه‌گذاران در منطقه اشباع فروش است، نمودار RSI نیز پایین‌تر از ۳۰ قرار دارد.

 

۳- حجم (Volume)

دسته‌ای از اندیکاتورها هستند که حجم و ارزش معاملات را نیز مورد آنالیز قرار می‌دهند، مثلا در روندهای صعودی افزایش قیمت و افزایش حجم معاملات نشانه استحکام روند است و در مقابل افزایش قیمت و کاهش حجم نشانه واگرایی و ضعف روند و برگشت احتمالی قیمت است.

اندیکاتور جریان سرمایه(MFI)، اندیکاتور حجم تعادلی OBV و اندیکاتور تجمع و توزیع نمونه‌هایی از اندیکاتورهای مرتبط با حجم هستند.

۴- اندیکاتور بیل ویلیامز (Bill wiliams)

بیل‌ویلیامز برای اینکه بتواند درک صحیحی از روانشناسی بازار داشته باشد، روش معامله‌ای مختص به خود را توسعه داد

مجموعه‌ای از اندیکاتورهایی که بیل ویلیامز خالق آن‌ها بوده و به احترام تلاش‌های وی در یک خانواده قرار گرفته‌اند، این شاخص‌های ارائه شده به‌واسطه استراتژی‌ای که توسط بیل ویلیامز، معامله‌گر اسطوره‌ای، معرفی شدند خلق شده است. بیل‌ویلیامز برای اینکه بتواند درک صحیحی از روانشناسی بازار داشته باشد، روش معامله‌ای مختص به خود را توسعه داد. روشی که مبنایش استفاده از راهی منطقی برای تحلیل بازار و برهان غیرمنطقی آشفتگی است. شناخته شده‌ترین اندیکاتور این خانواده اندیکاتور Aligator است. البته در این خانواده دو اسیلاتور نیز وجود دارد،Accelerator Oscillator و Awesome Oscillator که در بازار ایران کمتر استفاده می‌شود.

اندیکاتورها را به‌گونه‌ای دیگر نیز می‌توان تقسیم‌بندی کرد:
اندیکاتور تأخیری(Laging)

این اندیکاتورها در روندهای بلندمدت بهترین قابلیت را دارند و در کوتاه‌مدت اخطارهای تغییرات قیمت را نمی‌دهند و صرفا به ما نشان می‌دهند که قیمت در روند صعودی یا روند نزولی قرار دارد. اندیکاتورهای دنباله‌رو یا اندیکاتورهای پیروی روند، روند اخطارهای خریدوفروش را دیر صادر می‌کنند، ولی با عدم توجه به تغییر جهت‌های مقطعی و کوتاه‌مدت ریسک معامله‌گر را کمتر کرده و او را در سمتی که بازار قرار دارد، نگه می‌دارند. اندیکاتور MACD یک اندیکاتور تأخیری است.

اندیکاتور پیشرو(Leading)

این نوع از اندیکاتورها برای پیش‌بینی سریع‌تر نرخ‌ها و تغییر جهت‌هایی که بعداً انجام خواهد شد به شما بیشتر کمک می‌کنند. اندیکاتورهای پیشرو اساساً وظیفه اندازه‌گیری مقدار خریدها و فروش‌های هیجانی مثلا یک جفت ارز را دارا هستند و با فرض اینکه یک جفت ارز در این مناطق قصد تغییر در مسیر حرکتی خود را دارد استفاده از اندیکاتورهای پیشرو می‌توانند این تغییر جهت را هشدار دهند. اندیکاتور شاخص قدرت نسبی یک اندیکاتور پیشرو است.

 

سایت مفید

 

انتشار : ۴ مهر ۱۳۹۹

آیا می دانید بورس چیست؟


آیا می دانید بورس چیست؟ بورس کالا چیست؟ چند بورس اوراق بهادار عمده در جهان وجود دارد؟ به نظر شما اینها سوالات خوبی هستند؟ به عنوان یک سرمایه گذار جدید و مبتدی، متوجه خواهید شد که بسیاری از معاملات سهام مورد نظر شما قرار است در یک بازار بورس سهام خرید و فروش شود.

قبل از شروع پاسخ گویی به سوالات فوق به چند نکته اساسی توجه نمائید:


۱) بازار بورس مکانی برای تجارت اوراق بهادار، کالاها، مشتقات و سایر ابزارهای مالی هستند.
۲) بورس به سرمایه گذارها این قابلیت را می دهد تا در یک محیط سیستماتیک و قانونی سهام یک شرکت را در بین یکدیگر خرید و فروش کنند.


مبادله در بورس چیست؟ به عبارت ساده، مبادله عملی است که تجارت بر آن انجام می شود. به عبارت بهتر جایی است که تولید کنندگان و مصرف کنندگان، یا خریداران و فروشندگان کالا یا خدماتی را خرید و فروش می کنند. برای تبادلات مالی، مواردی که مورد معامله قرار می گیرند شامل سهام، اوراق قرضه، کالاها، ارزها و مشتقات آنها است. امروزه مبادلات مالی مدرن از حراجی ها در حاشیه خیابان های تهران و لندن گرفته تا بسیاری از موسسات نظارتی و مالی تحت سلطه تجارت الکترونیکی بوده و به طور دائم در حال تکامل هستند.


شاخص در بازر بورس شاخص واژه ای پر کاربرد است و مبنای محاسبه آن چنان است که در ابتدا یک سال را به عنوان مبنا در نظر می گیرند. سپس با ضرب، خارج قسمت تقسیم ارزش ریالی سهام سال جاری بر ارزش ریالی سهام در ۱۰۰ عدد شاخص به دست می آید.


در بورس اگر یک مجموعه سهام در بورس اوراق بهادار قابل معامله نباشد، باز هم می توان آن را در بازار فرابورس که یک مکان رسمی و با نظم کمتری است طرح نمود. این نوع سهام در معاملات فرابورس معمولاً شرکت های کوچکتر را درگیر می کند، زیرا ممکن است شرایط تالار اصلی برای شرکت های تازه تأسیس و کوچک تأمین نگردد.
هنگامی که یک کسب و کار با انتشار سهام قصد تجمیع سرمایه و نقدینگی مورد نیاز خود برای اجرای پروژه های مختلف را دارد، روزی فرا می رسد که صاحبان جدید سهام احتمالاً می‌خواهند سهام خود را بفروشند. شاید فرزندی دارند که به دانشگاه می‌رود و باید شهریه وی را تأمین کنند. شاید آن سهام را برای وراث خود به یادگار بگذارند و آن ها قصد فروش دارند.
در هر صورت تصمیمی که بگیرند احتمالاً وجوه ارزش سهام با آن گره خورده است. در هر حال، در مقطعی از آینده، صاحبان سهام قادر خواهند بود بدون دردسر یک خریدار برای سهام خود بیابند. این کار به عنوان “بازار ثانویه” و بدون بورس کالا، این صاحبان سهام باید امیدوار باشند که شخصی را پیدا کنند که بتوانند سهام خود را بفروشند.


در رابطه با پاراگراف بالا مثالی را بیان می کنیم تا دید شما بازتر شود که بورس چیست ؟ فرض کنید شرکتی به نام X وجود دارد که قسمتی از نقدینگی مورد نیاز خود برای توسعه خط تولید محصولات را به شکل سهم به بازار بورس ارائه می کند ( تصور کنید این شرکت ۳۰ درصد سهم عرضه نماید. چنانچه ارزش تمامی دارایی های شرکت X 100 میلیارد ریال باشد، در نتیجه سهم ارائه شده در بورس از لحاظ ریالی مبلغ ۳۰ میلیارد ریال است.


از اینجا به بعد اگر افراد حقیقی و حقوقی اقدام به خرید سهام شرکت X نمایند، مستقیما به عنوان سهام دار آن شناخته خواهند شد. در چنین حالتی این افراد هر گاه تصمیم به فروش سهم خود و یا تمایل به خرید جدید داشته باشند نیز مانعی وجود ندارد. در کشور مردم برای حفظ ارزش سرمایه خود در شرایط اقتصادی فعلی، تحریم ها و تورم روز افزون بهترین انتخاب را سرکایه گذاری در بازار بورس می دانند. از نظر فنی و سیستمی در بورس می‌توان این کار را انجام داد. لازم نیست سهام خود را در بورس بفروشید.


در صورت تمایل می توانید سهام خود را به صورت گواهی ثبت و تأیید کرده و در ازای پرداخت در دفتر وکالت به کسی تحویل دهید. هنگامی که بورس کالا در طول جنگ جهانی اول بسته شد، بسیاری از مردم همین کار را کردند و یک بازار سایه ثانویه ایجاد کردند. نکته منفی این است که شفافیتی در آن وجود ندارد. هیچ کس نمی داند بهترین قیمت برای سهامی معین در هر لحظه چقدر است. شما می توانید سهام خود را با قیمت N ریال بفروشید در حالی که در شهر دیگری بیش از N*2 است.
با بورس، نیازی نیست طرف دوم در انتهای دیگر معامله را بشناسید. آنها می توانند نیمی از جهان، یک معلم بازنشسته، یا یک گروه بیمه چند میلیارد دلاری، یک صندوق بین المللی با معامله عمومی یا صندوق اعتباری و سرمایه گذاری باشد.


عمده بورس اوراق بهادار در جهان کدامند؟ در آن زمان، ایالات متحده دارای بورس اوراق بهادار منطقه ای بود که قطب های عمده ای برای بخش خاص آن کشور بودند. به عنوان مثال، بازار بورس در سانفرانسیسکو، از یک سیستم آشکار تعامل برخوردار بود که کارگزاران برای سرمایه گذاران محلی که مایل به خرید یا نقد سهام مالکیت خود بودند، نسبت به خرید و فروش سفارشات اقدام کنند.


اکثر این موارد پس از ظهور فناوری های مدرن امروزی تعطیل، خریداری، جذب و یا ادغام شدند و همین امر باعث شد شبکه های الکترونیکی برای ایجاد بازار های بورس و انجام انواع معاملات بسیار کارآمدتر شوند، به طوری که یک سرمایه گذار در کالیفرنیا می تواند به همین راحتی سهام خود را به شخص دیگری در زوریخ بفروشد.
تفاوت بین بورس سهام و بورس کالا چیست؟ در دوره آموزش بورس بحث مفصلی مبنی بر اینکه، بورس اوراق بهادار جایی است که قطعه های مالکیت در کسب و کار‌ها (سهام) در بین سرمایه گذاران خریداری و فروخته می شود شکل گرفته است. به عبارت کلی بورس کالا مجاری خرید و فروش کالاهای متنوعی است مانند ذرت، سویا، گاو، روغن، نقره، طلا، قهوه و گوشت و حتی نفت و مشتقات آن و میعانات گازی، که در میان افراد خرید و فروش می رسد و غالباً تنها برای اهداف سرمایه گذاری طراحی شده است.


نحوه کار بورس سهام برای اولین بار پس از انجام یک شرکت پیشنهادی عمومی اولیه (IPO) در بورس قابل دسترسی می باشد. یک شرکت در یک IPO معروف به بازار اصلی، سهام خود را به مجموعه اولیه سهامداران عمومی فروخته است. بعد از اینکه IPO سهام را به دست سهامداران عمومی می رساند، این سهام می توانند در بورس یا بازار ثانویه خرید و فروش شوند.


بورس اوراق بهادار چیست؟ بورس اوراق بهادار محلی است که در آن با ابزارهای مختلف مالی معاملات انجام می شود. صرافی ها به نقدینگی در بازار کمک می کنند و به فروشندگان مکانی برای نقد کردن سهام خود می دهند. آنها همچنین اطمینان می دهند که معاملات به صورت عادلانه و کارآمد صورت می گیرد، بنابراین اطلاعات مهمی از جمله قیمت ها می تواند به سرمایه گذاران و متخصصان مالی منتقل شود.


بورس اوراق بهادار وسیله ای را برای شرکت ها فراهم می کند تا بودجه لازم برای گسترش کسب و کار خود تأمین کنند. هر زمان که یک شرکت نیاز به تأمین بودجه داشته باشد، می تواند سهام خود را برای فروش به عموم عرضه کند. آنها این کار را با درج سهام خود در بورس انجام می دهند. سرمایه گذاران می توانند سهام های صادر شده عمومی را خریداری کرده و وجوه حاصل از سرمایه گذاران برای رشد مشاغل شرکت، خرید سایر شرکت ها یا استخدام کارمندان بیشتر استفاده می شود. همه اینها به حجم فعالیتهای اقتصادی می افزاید که خود به خود به رونق اقتصادی کمک می کند.


بورس چیست


شرکت ها و موسسات آموزشی در دوره آموزش بورس به پرسنل خود خواهند آموخت که با تجارت سهام، هر کس می تواند در بزرگترین شرکت های جهان سرمایه گذاری کند. سرمایه گذاران بزرگ و کوچک برای خرید معاملات آتی ارائه شده توسط یک شرکت از بورس استفاده می کنند. اگر جایی برای تمرکز سهام معاملات وجود نداشته باشد، برای افراد عادی امکان سرمایه گذاری وجود ندارد. توانایی افراد عادی برای سرمایه گذاری در این شرکت ها می تواند درآمد اضافه ای برای سرمایه گذاران باشد. این افزایش درآمد به فعالیت اقتصادی اضافی کمک می کند.


منبع

انتشار : ۱ مهر ۱۳۹۹

بهترین فیلم آموزش بورس یا پکیج آموزش بورس را از کجا تهیه کنیم؟


به گزارش خبرنگار نبض بازارگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اگر در جستجوی یک فیلم آموزش بورس (آموزش صفر تا صد بورس) یا پکیج آموزش بورس با بهترین استاد آموزش بورس در یکی از بهترین و تخصصی ترین مراکز و موسسه های آموزش بورس در ایران هستید، پکیج دوره جامع بزرگان بورس بهترین و کامل ترین گزینه است.

پکیج دوره جامع بزرگان بورس(فیلم آموزش کامل بورس) فیلم برداری شده از دوره حضوری بزرگان بورس است که تا به امروز بیش از ۱۰۰ دوره از آن در کانون بورس برگزار شده است و دوره های حضوری جدید آن هم اکنون در حال پذیرش می باشد. ( اطلاعات بیشتر درمورد دوره های حضوری بزرگان بورس ، مراجعه به سایت کانون بورس به نشانی kanoonebourse.com)

بنابراین با تهیه و تماشای فیلم آموزشی بزرگان بورس حس می کنید که انگار در کلاس حضوری دوره جامع بزرگان بورس نشسته اید.

پکیج دوره جامع بزرگان بورس (فیلم آموزشی دوره حضوری بزرگان بورس) آموزش صفر تا صد بورس و بازارهای مالی شامل تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، مدیریت سرمایه، روانشناسی بازار، بازار بورس کالا و نرم افزار متاتریدر و کارگاههای عملی تحلیل سهام و ... به صورت کاملا کاربردی است .

بعد از یاد گیری و تماشای این پکیج آموزشی به هیچ کلاس دیگری جهت آموزش بورس احتیاج نخواهید داشت و می توانید همچون بزرگان بازار بورس فکر کنید ، تحلیل کنید و در قیمت مناسب به بازار ورود کرده و بهترین قیمت از بازار خروج کنید .

 

وجه تمایز پکیج دوره جامع بزرگان بورس(فیلم آموزش کلاس بزرگان بورس) با سایر دوره ها:

  • فیلمبرداری با ٢ دوربین با کیفیت بالا. به صورتی که شما:
    اولا: محیط کلاس را مشاهده میکنید. تمام سوال های دانشپذیران و مثال ها و توضیحاتی که مدرس بر روی تخته ارائه میدهد را به طور کامل می بینید.
    دوما :مشاهده لپ تاب مدرس دوره در مواقعی که در حال آموزش نرم افزار، حل تمرین های عملی دانشپذیران و یا خرید و فروش در بازار به صورت آنلاین هستند.

  • تدوین بسیار حرفه ای ،طوری که بیننده احساس میکند در محیط کلاس واقعی نشسته است.

  • تسلط و تجربه و فن بیان بسیار بالای مهندس مهدیار حاجی علی که باعث جذاب شدن بیشتر دوره گردیده است.

  • امکان شرکت در دو جلسه کارگاه عملی با دانشپذیران دوره حضوری جامع بزرگان بورس(با خرید این محصول می توانید در دو جلسه کارگاههای عملی دوره حضوری بزرگان بورس شرکت کرده و با استاد دوره بصورت حضوری و عملی نیز رفع اشکال نمایید.)

  • کاربردی و جامع بودن دوره و آموزش های عملی در طی دوره ( مانند کار با نرم افزار، نحوه تحلیل سهام، پیش بینی عملی میزان سود سرمایه گذاری در بازار و …)
  • پشتیبانی از دانشپذیران و رفع سوالات آنها به صورت تلفنی

  • آموزش صفر تا صد بورس و بازارهای مالی دیگر طوری که به هیچ منبع دیگری برای موفقیت مالی در بورس احتیاج ندارید .

  • برای موفقیت در بازار بورس فقط کلاس تحلیل تکنیکال یا کلاس تحلیل بنیادی ( فاندامنتال ) کافی نیست و ۷۰درصد موفقیت نهفته در مدیریت ریسک و سرمایه ، روانشناسی معامله گر و روانشناسی بازار است. در کلاس بزرگان بورس همه این موارد به صورت کامل و جامع با بیان شیوای مهندس مهدیار حاجی علی آموزش داده می شود.

  • با خرید این محصول آموزشی شما این امکان را دارید که در صورت تولید پکیج جدیدتر و به روزتر ، فقط با پرداخت هزینه رایت dvd های پکیج جدید ، صاحب محصول به روزرسانی شده دوره جامع بزرگان بورس شوید.
  • طراحی و بسته بندی بسیار مقاوم، شیک و مدرن این محصول به گونه ای است که شما میتوانید با خیالی راحت وبدون کوچیکترین آسیب این پکیج را همراه خود به محل کار ، مسافرت و … ببرید و این حس را تجربه کنید که یک معلم با تجربه همیشه در کنار شما است.

  • تمامی سر فصل ها و مطالب ارائه شده در پکیج دقیقا مطابق با دوره حضوری جامع بزرگان بورس میباشد. زیرا این پکیج ضبط و فیلم برداری شده از یک دوره حضوری بزرگان بورس است.

استاد دوره چه کسی است؟

مهندس مهدیار حاجی علی

✔️تحصیل کرده در کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های اقتصادی (بورسیه شده توسط معاونت ریاست جمهوری)

✔️دارای مدرک مدیریت ریسک (risk management) از اکسفورد

✔️کارشناس اقتصادی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

کاندیدکارشناسی ارشد ام بی ای مالی

✔️دارای مدرک تحلیل گری کیو ای ال انگلستان

✔️مبدع سیستم های مدیریت سرمایه حرفه ای در سطح بین المللی

✔️مبتکر سیستم معاملاتی ES (EVIDENCE SYSTEM)

✔️برگزار کننده دوره های بورس در مراکز دانشگاهی اعم از دانشگاه الزهرا و….

✔️تنها برگزار کننده دوره های ترید لایو در ایران

✔️طراحی کننده دوره های کماندویی و ترید لایو

✔️نویسنده کتاب راز بزرگ در بازار های مالی (تنها کتاب مدیریت ریسک و سرمایه گذاری در بازار های مالی مدرن در کشور) (چاپ تا خرداد ۹۹)

✔️مشاور و سبد گردان اشخاص حقیقی و حقوقی

✔️مدرس بالای ۶۰۰ دوره اموزشی در زمینه بازار های مالی

 

چگونه پکیج فیلم آموزش بزرگان بورس را تهیه کنم؟

برای تهیه پکیج آموزشی بزرگان بورس می توانید به سایت کانون بورس مراجعه نمایید.

آدرس سایت کانون بورس: kanoonebourse.com

پکیج آموزش بزرگان بورس برای تهرانی ها در ساعات اداری ظرف یک ساعت و در ساعت های غیر اداری ،در اولین ساعت اداری روز بعد از طریق پیک ارسال خواهد شد.(ساعات اداری و کاری کانون بورس در قسمت پایین سایت کانون بورس به نشانی kanoonebourse.com درج شده است)و برای افراد خارج از تهران از طریق پست پیشتاز به سراسر کشور، رایگان ارسال می گردد

زمان تحویل برای افراد خارج از تهران: ۲ روز بعد از ثبت سفارش

کانون بورس

انتشار : ۲۶ شهریور ۱۳۹۹

آموزش بورس برای مبتدیان و هر آنچه باید درباره بورس بدانید


آموزش بورس برای مبتدیان و هر آنچه باید درباره بورس بدانید

این روزها بورس تهران دارد رکورد تعداد معامله‌گران بورسی را هفته به هفته می‌شکند. سهام عدالت، بازدهی بازار سرمایه و تورم از مهم‌ترین علل افزایش بی‌سابقه تعداد کدهای بورسی است. و البته چیزی که در این میان مغفول مانده است «آموزش بورس» است.

در سال ۹۹ بورس تبدیل به یکی از منابع درآمدی دولت شده و دولت با آزادسازی و فروش سهام عدالت، ارائه انواع صندوق ETF و افزایش عرضه اولیه سعی دارد اهداف درآمدی خود را محقق سازد. اما اشکالی که در این بین وجود دارد این است که دولت هیچ توجهی به بحث آموزش بورس ندارد.

اینکه اصلا خود بورس چیست؟ برای ورود به بورس چه کاری باید انجام دهیم؟ چقدر سرمایه برای فعالیت در بورس نیاز داریم؟ و…

آموزش بورس کمک می‌کند تا افراد در بالا و پایین‌های بازار سرمایه آگاهانه تصمیم بگیرند و با رفتارهای هیجانی سرمایه و پولشان را به خطر نیندازند.

اخباری منتشر می‌شود از اینکه بازدهی بورس از دلار و طلا و سکه بیشتر است و خیلی‌ها که بدون آموزش بورس می‌خواهند وارد بازار سهام شوند، فکر می‌کنند که پولشان را در بورس سرمایه‌گذاری می‌کنند و سر ماه حداقل ۲۰ درصد به سرمایه‌شان اضافه می‌شود. وقتی هم که قیمت سهامشان کاهش پیدا می‌کند، به‌صورت هیجانی سهامشان را به فروش می‌رسانند، بدون اینکه آینده را در نظر بگیرند.

اما اگر این افراد با مفاهیم پایه‌ای بورس آشنا باشند، حداقل می‌دانند که بورس به این راحتی‌ها نیست. آموزش بورس کمک می‌کند تا افراد در بالا و پایین‌های بازار سرمایه آگاهانه تصمیم بگیرند و با رفتارهای هیجانی سرمایه و پولشان را به خطر نیندازند.

بورس

۱- بورس چیست؟

بورس بازاری است که به‌صورت متشکل و رسمی فعالیت می‌کند. بورس دارای انواعی است که عبارتند از:

 

  • بورس اوراق بهادار
  • فرابورس
  • بورس کالا
  • بورس انرژی

۲- بورس اوراق بهادار چیست و چه وظیفه‌ای دارد؟

بورس اوراق بهادار بازاری متشکل و رسمی است که اوراق بهادار پذیرفته‌شده در آن براساس قوانین و مقررات خاصی بین خریدران و فروشندگان دادوستد می‌شود. وظیفه اصلی بورس اوراق بهادار فراهم آوردن بازاری شفاف (ارائه اطلاعات کامل برای خریداران و فروشندگان) برای دادوستد اوراق بهادار است.

 

۳- برای ورود به بورس چقدر سرمایه لازم داریم؟

برای خرید سهام حداقل باید ۵۰۵ هزار تومان در حساب خودتان نزد کارگزاری داشته باشید. اما هیچ سقفی برای سرمایه‌گذاری در بورس وجود ندارد و هر چقدر که بخواهید می‌توانید در بورس سرمایه‌گذاری کنید.

اما اگر می‌خواهید فقط عرضه اولیه بخرید، با ۲۰ هزار تومان هم می‌توانید وارد بورس شوید.

خرید و فروش سهام

۴- خرید و فروش سهام در بورس به چه شکل انجام می‌شود؟

خرید و فروش سهام در بورس به‌وسیله کارگزاری بورس و از طریق سیستم رایانه‌ای انجام می‌شود. به این ترتیب که سهام‌داران از طریق سایت کارگزاری‌های بورس سفارش‌های خرید و فروش را وارد سیستم معاملات می‌کنند. معاملات در سیستم بر اساس روش حراج دو طرفه انجام می‌شود. یعنی نوبت‌های خرید بر اساس قیمت‌های بیشتر در هر لحظه و نوبت‌های فروش بر اساس کمترین قیمت در هر لحظه مرتب می‌شوند و هر زمان که بهترین قیمت خرید و بهترین قیمت فروش برابر شد، معامله بر روی سهام انجام می‌شود.

۵- وجه حاصل از فروش سهام چه زمانی قابل وصول است؟

وجه حاصل از فروش سهام، سه روز کاری پس از انجام معامله قابل دریافت است. روزهای کاری، ایام هفته به جز روزهای پنج‌شنبه و تعطیلات رسمی است.

 

عرضه اولیه

۶- عرضه اولیه چیست؟

عرضه اولیه به پروسه ارائه سهام یک شرکت خصوصی به عموم مردم گفته می‌شود. به عبارت دیگر، عرضه اولیه چیزی نیست مگر اولین بار که یک شرکت سهامش را در بازار بورس عرضه می‌کند. با انتشار سهام جدید، هر شرکتی می‌تواند از طریق دخیل‌کردن سرمایه مردم، سرمایه جذب کند. در این پروسه شرکت خصوصی به شرکت عمومی تبدیل شده و فرصت خوبی برای بهره‌وری از سرمایه جدید را برای شرکای خصوصی فراهم می‌کند.

تبدیل‌شدن به یک شرکت عمومی نیازمند سطح بالایی از رشد و رعایت پیش‌نیازهای سازمان بورس است. به همین علت، تنها شرکت‌هایی که دارای شرایط مشخصی باشند، می‌توانند در بازار بورس عرضه شوند.

وظیفه اصلی بورس اوراق بهادار فراهم آوردن بازاری شفاف (ارائه اطلاعات کامل برای خریداران و فروشندگان) برای دادوستد اوراق بهادار است.

۷- چطور عرضه اولیه بخریم و برای خرید عرضه اولیه چقدر سرمایه لازم داریم؟

برای خرید عرضه اولیه باید سفارش خود را در روزی که توسط سازمان بورس و در ساعات مشخص‌شده در سامانه کارگزاری‌های بورس ثبت کنید. پس از پایان مهلت ثبت سفارش، سهام عرضه اولیه به‌طور مساوی به متقاضیان تخصیص داده خواهد شد.

خرید عرضه اولیه احتیاج به نقدینگی زیادی ندارد و ۲۰ هزار تومان نیز می‌توانید عرضه اولیه بخرید. اما حداکثر سرمایه‌ای که برای خرید عرضه اولیه نیاز دارید، برای هم سهم فرق می‌کند و یکی دو روز قبل از ثبت سفارش، توسط سازمان بورس اعلام می‌شود.

مجمع بورس

۸- مجمع عمومی چیست و انواع آن کدام است؟

مجمع عمومی شرکت سهامی، از اجتماع صاحبان سهام تشکیل می‌شود. مقررات مربوط به حضور عده لازم برای تشکیل مجمع عمومی و آرای لازم جهت اتخاذ تصمیمات، در اساسنامه شرکت معین خواهد شد، مگر در مواردی که به موجب قانون تکلیف خاصی برای آن مقرر شده باشد.

بر اساس قانون تجارت، مجامع عمومی شرکت‌های سهامی به ترتیب عبارتند از مجمع عمومی موسس، مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوق‌العاده.

۹-مجمع عمومی فوق‌العاده چیست و چه زمانی برگزار می‌شود؟

موضوعات اصلاح یا تغییر مواد اساسنامه شرکت، کاهش یا افزایش سرمایه و انحلال شرکت فقط در مجمع عمومی فوق‌العاده قابل رسیدگی است. در مجمع عمومی فوق‌العاده دارندگان بیش از نصف سهامی که حق رای دارند، باید حاضر باشند و تصمیمات مجمع همواره با اکثریت دوسوم آرای حاضر در جلسه رسمی معتبر خواهد بود.

افزایش سرمایه

۱۰- افزایش سرمایه چیست؟

هر گاه شرکت برای توسعه فعالیت‌های خود به منابع مالی جدید نیاز داشته باشد، با پیشنهاد هیات مدیره، سهام‌داران شرکت افزایش سرمایه را در جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده مورد بررسی و رای‌گیری قرار می‌دهند تا سرمایه شرکت به میزان مورد نظر افزایش یابد.

۱۱- روش‌های افزایش سرمایه کدامند؟

شرکت‌ها از سه روش می‌توانند سرمایه خود را افزایش دهند:

  • از محل سود انباشته و اندوخته طرح و توسعه در قالب سهام جایزه
  • از محل آورده نقدی و مطالبات در قالب حق تقدم
  • از محل صرف سهام

در روش اول شرکت، سهام جدید ناشی از افزایش سرمایه را به سهام‌داران می‌دهد و برای این کار نیازی به پرداخت وجه توسط سهام‌داران نیست.

در روش دوم شرکت، سهام جدید ناشی از افزایش سرمایه را به‌ازای دریافت ۱۰۰۰ ریال برای هر حق تقدم (به قیمت اسمی سهم) به سهام‌داران می‌فروشد.

 

در روش سوم با سلب حق تقدم سهام‌داران، سهام جدید ناشی از افزایش سرمایه به قیمت بازار مورد پذیره‌نویسی کلیه متقاضیان قرار می‌گیرد.

 

۱۲- در چه صورت افزایش سرمایه شرکت به سهام‌داران تعلق می‌گیرد؟

افزایش سرمایه به سهام‌داری تعلق می‌گیرد که در تاریخ اجرای مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت مبنی بر افزایش سرمایه، مالک سهام شرکت باشد.

۱۳- اوراق جدید ناشی از افزایش سرمایه شرکت را چگونه می‌توان دریافت کرد؟

برای اطلاع از نحوه دریافت اوراق جدید ناشی از افزایش سرمایه هر شرکت پذیرفته‌شده در بورس می‌توان از طریق سایت کدال اقدام کرد و یا با قسمت اطلاع‌رسانی تالارهای معاملاتی و یا با امور سهام شرکت مربوطه ارتباط برقرار کرد.

کارگزاری بورس

۱۴-کارگزاری بورس چیست و کارگزار (Broker) در بورس کیست؟

سرمایه‌گذاری در بورس و خرید و فروش سهام با پول انجام می‌شود اما نه به این صورت که هر سرمایه‌گذار بتواند سهام را مستقیما خودش بخرد و از حساب بانکی شخصی‌اش پرداخت کند. بلکه واسطه‌ای به اسم کارگزاری بورس وجود دارد که می‌تواند این بستر امن را برای مبادلات فراهم آورد.

 

۱۵- چطور در کارگزاری ثبت نام کنیم؟

  • گام اول: دریافت کد سجام
  • گام دوم: احراز هویت سجام
  • گام سوم: مراجعه حضوری یا تکمیل غیرحضوری ثبت نام
  • گام چهارم: افتتاح حساب سرمایه گذاری

۱۶- کارگزاری بورس چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

کارگزاری‌ها موظف هستند تا اطلاعات دقیق در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند تا امکان سرمایه‌گذاری برای افراد حقیقی و حقوقی به وجود بیاید. یعنی افراد و یا نهادها بتوانند با استفاده از خدمات کارگزاری‌ها، (که همان ارائه اطلاعات لحظه‌به‌لحظه و تغییرات بازار بورس است) سهام شرکت‌های مختلف را خرید و فروش کنند.

۱۷- ویژگی‌های یک کارگزاری خوب چیست؟

  • در دسترس بودن
  • معتبر و قابل اعتماد بودن
  • داشتن سامانه‌های آنلاین و آفلاین
  • داشتن خدمات اختصاصی و متمایز
  • وصول و واریز آسان وجه
  • تسهیل شرکت در عرضه اولیه

۱۸- مراحل تغییر کارگزاری بورس کدامند؟

پس از ثبت‌نام حضوری یا غیرحضوری در کارگزاری جدید، باید پول و سهام خود را نیز به کارگزاری جدید منتقل کنید. برای انتقال پول، باید وجه خود را از کارگزاری فعلی دریافت و به کارگزاری جدید انتقال دهید. برای انتقال سهم بهترین راه تغییر کارگزار ناظر از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری است.

۱۹- تغییر کارگزاری ناظر چگونه انجام می‌شود؟

در اولین قدم باید از طریق درگاه یکپارچه ذی‌نفعان یا مراجعه به دفاتر پیشخوان برگه گواهی سهام خود را تهیه کنید. سپس می‌توانید برای ثبت درخواست تغییر کارگزار به‌صورت حضوری به شعبه کارگزار جدید مراجعه کنید یا به‌صورت غیرحضوری و از طریق سامانه معاملاتی درخواست تغییر کارگزار ناظر را ثبت کنید.

 

این‌ها اصول و مفاهیم اولیه آموزش بورس است که همه افراد برای ورود به بازار سرمایه باید بدانند و بلد باشند. البته برای آشنایی بیشتر با هر کدام از این موارد می‌توانید مقالات آکادمی تجارت‌نیوز را در بخش‌های آموزش بورس و بورس دنبال کنید.

اما اگر می‌خواهید از بورس درآمد داشته باشید و به‌صورت حرفه‌ای به خرید و فروش سهام بپردازید، باید در کلاس‌های آموزش بورس شرکت کنید تا تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال و تابلوخوانی را یاد بگیرید و بتوانید خودتان گلیم خودتان را از آب بیرون بکشید.

تجارت نیوز

انتشار : ۱۲ شهریور ۱۳۹۹

آموزش خرید و فروش سهام در بورس


آموزش خرید و فروش سهام در بورس

بر خلاف ظاهر ساده معاملات بازار سرمایه ایران، خرید و فروش سهام دارای ریزه‌کاری‌هایی است که ممکن است بسیاری از افراد از آن غافل بوده و در نتیجه عدم توجه به این نکات در طی عمر معاملاتی خود با مشکلاتی مواجه گردند. ضمن آنکه برای داشتن یک مجموعه کامل معاملات موفق لازم است که با ابزار موجود در این مسیر شناخت کافی داشته باشیم. در این مقاله به آموزش خرید و فروش سهام در بورس می‌پردازیم تا از این دریچه با اطلاعات کامل‌تری به معاملات بازار سرمایه اقدام نمایید.سایت  بورس ملت یکی از بهترین سایت در زمینه آموزش بورس میباشد.

خریدوفروش سهام

برای اینکه بتوانیم در بازار خرید و فروش موفقی داشته باشیم و در بیشتر مواقع معاملات سودآوری را پشت سر بگذاریم، بایستی با شیوه انجام یک معامله موفق از ابتدا تا انتها آشنا باشیم تا با شناخت کامل وارد یک معامله سهام در بازار بورس بشویم. حال در ادامه در این رابطه توضیحاتی را خدمت شما ارائه می‌دهیم. در تاریخ نگارش این مقاله حدود ۶۰۰ شرکت در بازار بورس تهران پذیرش شده‌اند و سهام آن‌ها مورد معامله قرار می‌گیرد. این سهام بر اساس شفافیت و میزان سودآوری و تعدادی از معیارهای دیگر در بازارهای بورس، فرابورس و بازار پایه تقسیم‌بندی شده‌اند که معاملات بر روی سهام بازار پایه بیشترین ریسک( به معنی خطر از دست دادن سرمایه) معاملاتی را در پی دارد. تمامی این سهام در صنایع مختلفی اعم از پتروشیمی، فلزی، معدنی، سرمایه‌گذاری، چند رشته‌ای(ترکیبی از سرمایه‌گذاری و تولیدی و بازرگانی) و … دسته بندی شده‌اند. طبعا هرکدام از این شرکت‌ها دارای نکات مهمی در حوزه فعالیت خودشان هستند که شما به‌عنوان یک معامله‌گر بایستی نسبت به آن‌ها آگاهی داشته باشید و از این دریچه با آگاهی کامل در سهام سرمایه‌گذاری نمایید.

بررسی وضعیت فعالیت عملیاتی شرکت‌های مختلف و توجه به نکات مختلف آن در تحلیل بنیادی بررسی می‌شود. از طرفی رفتار آتی قیمت سهام با استفاده از روند گذشته سهام نیز در تحلیل تکنیکال بررسی می‌گردد و با این دریچه سرمایه‌گذاران می‌توانند نقاط ورود و خروج بهینه را شناسایی نمایند. در کنار دو ابزار اصلی مذکور که شاکله اصلی معامله‌گری محسوب می‌شوند، تکنیک‌هایی همچون تابلوخوانی و فیلترنویسی نیز وجود دارد. در تابلوخوانی با رصد معاملات روزانه سهام در رابطه با رفتار معامله گران نسبت به یک سهم شناخت پیدا می‌کنید. از طرفی با استفاده از فیلترنویسی می‌توانید با در نظر گرفتن فاکتورهای مالی مهم در رابطه با وضعیت سهام، سهام مستعد رشد را پالایش کرده و از میان حدود ۶۰۰ سهم ۱۰ تا ۱۵ سهم را گلچین نمایید و با انجام تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی، درنهایت دو تا ۵ سهم را انتخاب و سرمایه‌گذاری نمایید.

 

حال فرض می‌کنیم که شما پس از بررسی‌های مذکور و انجام تحلیل‌ها و بررسی‌های مختلف دو سهم شرکت پتروشیمی زاگرس با نماد زاگرس و هلدینگ سرمایه‌گذاری رنا با نماد ورنا را مناسب تشخیص داده‌اید. اما برای خرید این دو سهم به چه صورتی باید اقدام نمایید. برای خرید سهام در بازار بورس تهران باید به یکی از شعب کارگزاری‌های مورد تائید سازمان بورس اوراق بهادار مراجعه نمایید و ضمن انجام ثبت‌نام در کارگزاری در سامانه سجام نیز ثبت‌نام نمایید. پس‌ازآن طی دو روز کاری کد بورسی شما صادر خواهد شد و شما با صدور کد بورسی می‌توانید اقدام به خرید سهام نمایید.

شیوه های خرید و فروش سهام

اما برای خرید سهام چهار روش معاملات آنلاین، حضوری، تلفنی و اینترنتی تعریف شده است. راحت‌ترین شیوه معامله‌گری انجام معاملات به صورت آنلاین و اینترنتی است که لازمه آن داشتن حداقل مدرک دیپلم است. در غیر این صورت بایستی از شیوه حضوری و تلفنی بهره ببرید. در شیوه حضوری شما بایستی برای هر درخواست خرید و یا فروش در کارگزاری حاضر شوید و با پر کردن فرم خرید یا فروش اوراق بهادار خواسته خود را عملی نمایید که در واقع این شیوه قدیمی‌ترین روش حاضر در بورس است. در روش تلفنی شما به هر دلیلی نمی‌توانید خود شخصاً اقدام به خرید و فروش نمایید و در نتیجه افرادی در کارگزاری از کد بورسی شما اقدام به صدور درخواست شما می‌نمایند. در معاملات اینترنتی سهام شما در هر ساعتی از شبانه‌روز می‌توانید درخواست خرید یا فروش سهام مدنظر خود را وارد نموده تا در ساعات معاملات بازار، کارمندان کارگزاری به نمایندگی از شما و مطابق دستور ارسالی معاملات را انجام دهند. اما ساده‌ترین و رایج‌ترین شیوه معامله‌گری، معاملات از طریق حساب آنلاین کارگزاری است که در ادامه نکاتی را در این رابطه خدمت شما ارائه می‌دهیم.

خرید و فروش سهام به صورت آنلاین

همان‌طور که خدمت شما عرض شد، فرض می‌کنیم که شما ۲۰ میلیون سرمایه خود را می‌خواهید به دو سهم زاگرس و ورنا اختصاص بدهید. تصمیم شما بر این است که ۸٫۵ میلیون تومان از سرمایه خود را در هلدینگ رنا و ۱۱٫۵ میلیون تومان دیگر را در سهم پتروشیمی زاگرس تخصیص بدهید.

محیط معاملاتی زیر را در نظر بگیرید:

آموزش خریدوفروش سهام در بورس

در تصویر فوق، در قسمت ارسال سفارش قرار دارید و نماد رنا جستجو شده است. طبق برآوردی که ما انجام داده‌ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که قیمت ۷۳ تومان برای خرید ورنا مناسب است. ازآنجایی‌که می‌خواهیم مبلغ ۸٫۵ میلیون تومان را به ورنا تخصیص بدهیم بایستی تعداد ۱۱۶۴۳۸ سهم را خریداری کنیم.

۸۵۰۰۰۰۰/۷۳ = ۱۱۶۴۳۸

یک مطلب جالب دیگر بخوانید؛ آموزش نحوه خرید و فروش سهام در بورس بصورت آنلاین و اینترنتی

در معاملات آنلاین از طرف سازمان محدودیت تعداد سهام قابل سفارش قرار داده شده و از آن به‌عنوان آستانه حجم سفارش یاد می‌شود. همان‌طور که در تصویر فوق مشاهده می‌فرمایید آستانه حجم سفارش برای نماد ورنا از یک سهم تا ۱۰۰ هزار سهم تعریف شده است، این موضوع به این معنا است که شما در هر سفارش نمی‌توانید بیشتر از ۱۰۰ هزار سهم را سفارش بدهید این در حالی است که شما می‌خواهید تعداد ۱۱۶۴۳۸ سهم را سفارش بدهید. بنابراین بایستی در یک نوبت ۱۰۰ هزار سهم را در قیمت ۷۳ تومان سفارش گذاشته و در نوبت دوم تعداد ۱۶۴۳۸ سهم خود را درخواست بدهید. بنابراین در قسمت سفارش‌ها باز شما دو سطر را مشاهده خواهید کرد. پس از تکمیل خرید خود می‌توانید در قسمت سبدبان، سهام خریداری‌شده را مشاهده بفرمایید. مشابه شکل دو زمانی که سهمی را خریداری کردید در قسمت سبدبان اطلاعات سهام خریداری‌شده را مشاهده می‌فرمایید.

آموزش خرید و فروش سهام در بورسدر قسمت دارایی‌های سپرده‌گذاری شده و دارایی در لحظه تعداد سهام خریداری‌شده را مشاهده می‌فرمایید. هم‌چنین در روز خرید(فروش) یک سهم، تعداد سهام خریداری (فروخته) شده را در قسمت خرید (فروش) امروز مشاهده خواهید کرد و از روز معاملاتی بعد تعداد سهام خریداری‌شده به دارایی در لحظه منتقل خواهد شد. ستون ثبت‌شده(خرید/فروش) برای زمانی است که شما سفارش خود را ثبت می‌کنید. برای مثال فرض کنید که شما درخواست خرید خود را در قیمت ۷۳۰ ریال ثبت می‌کنید درحالی‌که در این قیمت عرضه‌ای انجام نشده است. تا زمانی که سفارش شما انجام نشود حجم درخواستی شما در این قسمت نمایش داده می‌شود و زمانی که معامله انجام شود به دارایی در لحظه منتقل می‌گردد. میانگین خرید به میانگین موزون خرید شما اشاره دارد. اما به چه صورتی محاسبه می‌شود؟ فرض کنید که شما ۱۰۰۰ سهم ورنا را در قیمت ۷۰ تومان و ۲۰۰۰ سهم ورنا را در قیمت ۷۳ تومان خریداری می‌نمایید. آنگاه میانگین خرید شما( بدون لحاظ کسورات) برابر خواهد بود با:

((۱۰۰۰*۷۰)+(۲۰۰۰*۷۳))/۳۰۰۰ = ۲۱۶۰۰۰/۳۰۰۰ = ۷۲ تومان

درنتیجه قیمت میانگین خرید شما بدون لحاظ کسورات بابت خرید ۳۰۰۰ سهم ورنا معادل ۷۲ تومان خواهد بود.

هرگاه سهم به اهداف قیمتی شما رسید می‌توانید به صور مشابه از طریق پنجره ارسال سفارش اقدام به فروش سهام خود نمایید. محدودیت حجم ۱۰۰ هزارتایی در فروش نیز پابرجاست و چنانچه شما بخواهید کل ۱۱۶۴۳۸ سهم ورنا را به‌صورت یکجا بفروشید، مجبور هستید که در دو نوبت سفارش فروش خود را ثبت نموده و سهام خود را به‌اصطلاح نقد کنید. البته ممکن است شما بخواهید در دو مرحله سهام خود را بفروش برسانید، برای مثال حدود ۳۰ هزار سهم خود را در قیمت ۱۲۰ تومان و مابقی سهام را در قیمت ۱۵۰ تومان به فروش برسانید که با توجه به محدودیت نوسان قیمتی که در بازار بورس تعریف شده است عملاً بایستی در دو روز متفاوت اقدام به فروش سهام نمایید.

یک مطلب جالب دیگر بخوانید؛ نحوه خرید و فروش سهام در بورس به صورت آنلاین

کلام آخر

اصلی‌ترین وظیفه شما به‌عنوان فردی که می‌خواهد به‌صورت فعال در بازار سرمایه خرید و فروش انجام دهد این است که تحلیل بنیادی و تکنیکال و ابزارهای کاربردی پیرامون آن را فرابگیرید تا بتوانید درصد معاملات موفق خود را افزایش بدهید و این موضوع نیازمند گذراندن دوره‌های آموزشی بورس در زمینه‌های فوق الذکر است تا به‌مرور زمان، موفقیت شما در بازار بورس افزایش پیدا کند. آموزش خرید و فروش سهام در بورس از مبتدی ترین آموزش هایی است که شما باید برای معامله در بورس به سراغ آن بروید.

 

منبع: خانه سرمایه

انتشار : ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

آموزش نحوه خرید و فروش سهام در بورس بصورت آنلاین و اینترنتی


افرادی که به تازگی فعالیت خود را در بازار سرمایه شروع می کنند، به دنبال یادگیری روش های مختلف خرید و فروش سهام از قبیل خرید و فروش سهام در بورس بصورت آنلاین و اینترنتی و دانستن مزایا و معایب این روش ها هستند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم مقاله ای درباره آموزش خرید و فروش آنلاین سهام بنویسیم. در این مقاله سرمایه گذاران تازه وارد به بورس می توانند اطلاعاتی درباره روش های و نحوه خرید و فروش سهام در بورس بدست بیاورند.

✔ نحوه خرید و فروش سهام در بورس

هر فردی که قصد خرید و فروش سهام در بورس را دارد نمی تواند به صورت مستقیم این کار را انجام بدهد. بلکه خرید فروش سهام در بورس همیشه باید توسط کارگزاری انجام پذیرد. کارگزار واسط بین شما و بازار سهام یا همان بورس است. در حقیقت خرید و فروش بین شما و سایر سرمایه گذاران توسط همین کارگزار انجام می شود. پس اولین قدم شما برای خرید و فروش سهام در بورس مراجعه به یک کارگزاری و افتتاح حساب معاملاتی در آن کارگزاری است.

برای اینکه شما بتوانید در بورس اقدام به خرید و فروش سهام بکنید، نیاز به یک کدمعاملاتی نیز دارید. به کد معاملاتی، کد بورسی یا کد سهامداری نیز گفته می شود. این کد یک شناسه منحصر به فرد شماست. در واقع کد بورسی مانند کد ملی است و شما در بورس توسط این کد شناخته می شوید. این کد همیشه متعلق به شما خواهد بود. پس قدم دوم شما دریافت یک کد بورسی از کارگزاری خواهد بود. بعد از اینکه این دو قدم را برداشتید، شما می توانید شروع به خرید و فروش سهام در بورس بکنید. اما خرید و فروش سهام به روش های مختلفی امکان پذیر است:

 

✔ روش های خرید و فروش سهام

روش هایی که شما می توانید از طریق آنها اقدام به خرید و فروش سهام بکنید عبارتند از:

در ۲ روش اول سفارش خرید و فروش سهام شما به کارگزار یه شکل مراجعه حضوری و یا سفارش تلفنی انجام می گیرد. پس از آن کارگزار به دستور شما اقدام به خرید و فروش سهام برای شما می کند. اما امروزه با پیشرفت و توسعه اینترنت و تکنولوژی ۲ روش اول تقریبا منسوخ شده اند و کاربرد زیادی ندارند.

در روش حضوری شما بایستی بابت هر درخواست خرید و فروش سهام یا اوراق بهادار خود فرم درخواست خرید و فروش را تکمیل نمایید که این موضوع فرایند زمان بری می باشد که با تووجه به افزایش سرعت عمل بسیار زیاد در معاملات در صورتی که مدرک شما دیپلم و بالاتر می باشد و در ضمن در ایام معاملات زمان ثبت سفارش را دارید توصیه می گردد که از این شیوه فاصله بگیرید، زیرا با این کار زمان و سرعت عمل شما در معاملات بسیار افزایش خواهد یافت و شما خواهید توانست به راحتی به فعالیت های دیگر خود بپردازید. در رابطه با معاملات تلفنی نیز با وجود تخصیص زمان بهینه تر نسبت به حالت قبل اما با توجه به اینکه عموما قیمت های خرید و فروش مد نظر شما متغیر خواهد بود این روش نیز مشکلات عدیده ای را در پی خواهد داشت. از این گزینه تنها در حالتی استفاده کنید که در ساعت معاملات هیچ فرصتی جهت ثبت و ارسال سفارش در سامانه معاملات آنلاین نداشته باشید.

خرید و فروش آنلاین سهام در بورس

✔ آموزش خرید و فروش اینترنتی سهام

مزیت خرید و فروش اینترنتی سهام یا همان خرید و فروش آنلاین سهام در بورس این است که سرمایه گذاران در هرجا که باشند می توانند به صورت اینترنتی اقدام به خرید و فروش سهام خود بکنند. با این کار آنها دیگر نیازی به مراجعه حضوری به کارگزار ندارند. همچنین با این کار امکان خطای انسانی کارگزار در سفارش های خرید و فروش بسیار کاهش پیدا می کند، شما نیز نقل و انتقالات پول خود را به صورت غیرحضوری و از طریق اینترنت انجام می دهید. این کار باعث صرفه جویی در وقت شما، افزایش امنیت نقل و انتقال پول و همانظور که گفته شد کاهش خطای کارگزار می شود.

یک مطلب جالب دیگر بخوانید؛ ذهن موفق و شکست خورده! شما کدام را دارید؟

✔ نحوه خرید و فروش اینترنتی سهام در بورس

در روش خرید و فروش اینترنتی سهام، شما یک قرارداد خرید و فروش اینترنتی با کارگزار را تکمیل می کنید و پس از آن کارگزار به شما یک کد کاربری و رمز عبور می دهد. شما با داشتن این رمز در هر ساعتی از شبانه روز می توانید به سایت کارگزاری مراجعه کرده و درخواست خرید یا فروش خود را ثبت کنید که پس از تایید توسط کارگزاری معامله گران کارگزاری در اولین زمان ممکن درخواست شما را انجام می دهند. پس در این روش نیز مثل دو روش اول، خرید و فروش شما توسط معامله گران کارگزاری انجام می شود با این تفاوت که سفارش دهی شما از طریق اینترنت صورت می گیرد.

نحوه خرید و فروش اینترنتی سهام را می توان بر دو قسم تقسیم کرد:

در روش اول کارگزاری به شما نام کاربری و رمز عبوری جدای از اطلاعات ورود به سامانه معاملات آنلاین تخصیص خواهد داد تا شما از این طریق درخواست خرید و فروش خود را در هر ساعتی از شبانه روز ثبت نمایید. البته لازم به ذکر است که هر سفارش خرید یا فروش شما بایستی حداقل ارزش ۵ میلیون ریال را داشته باشد. برای مثال اگر شما در ایام قبل مبلغ ۴ میلیون ریال را به خرید سهم پتروشیمی زاگرس تخصیص داده باشید و الان این سهم به ۳ میلیون ریال افت ارزش پیدا کرده باشد، شما نمی توانید از طریق کد سامانه اینترنتی خود درخواست فروش را ارسال نمایید بلکه از طریق سامانه معاملات آنلاین و یا سفارش تلفنی این امر امکان پذیر خواهد بود.

اما در روش دوم کارگزاری به شما نام کاربری و رمز عبور معاملات آنلاین را تخصیص خواهد داد و شما مستقیما به حساب شخصی آنلاین خود متصل می شوید. مهم ترین ویزگی خرید و فروش سهام در بورس بصورت انلاین سرعت عمل در ارسال و ویرایش درخواست معاملات می باشد. هم چنین می توانید درخواست خرید پلکانی را در کسری از ثانیه انجام دهید. لازم به ذکر است که تدبیر و صحرا رایج ترین سیستم های معاملاتی آنلاین در بین کارگزاری ها هستند و برخی از کارگزاری ها نیز سامانه های معاملاتی خاص خود را راه اندازی کرده اند که نمونه هایی از آن در بازار مشهود هستند.

حداقل سرمایه لازم جهت انجام خرید و فروش آنلاین یک میلیون ریال می باشد ولی سقفی به لحاظ ارزش معاملات وجود ندارد. در واقع هر سفارش خرید شما بایستی به ارزش یک میلیون ریال باشد (مثلا ۱۰۰۰ سهم ۱۰۰۰ ریالی). اما در رابطه با فروش سهام حداقل ارزش تعریف شده معادل ۵۰ هزار ریال در هر نوبت معاملاتی می باشد. ممکن است شما قصد سرمایه گذاری ۲ میلیارد ریالی در بورس داشته باشید. از آنجایی که سقف واریز به حساب کارگزاری در هر نوبت پرداخت معادل ۵۰۰ میلیون ریال می باشد بنابراین بایستی در ۴ نوبت پرداخت را انجام دهید تا حساب آنلاین شما به مبلغ ۲ میلیارد ریال شارژ شود.

✔ نحوه خرید و فروش آنلاین سهام در بورس

امروزه رایج ترین روشی که سهامداران برای خرید و فروش آنلاین سهام – حتی عرضه اولیه سهام – از آن استفاده می کنند خرید و فروش آنلاین سهام در بورس است. نام دیگر این روش، معاملات برخط می باشد. خرید و فروش آنلاین سهام به دلایل زیر از بیشترین محبوبیت بین سهامداران برخوردار است:

  • در روش خرید و فروش سهام در بورس بصورت انلاین، خود شما مستقیما سفارش خود را در سامانه معاملاتی بورس ثبت می کنید و در همان لحظه ثبت سفارش، درخواست شما در سیستم معاملاتی ثبت می شود. در نتیجه امکان اشتباه و یا کوتاهی از طریق کارگزار از بین می رود.
  • شاید بتوان گفت مهم ترین مزیت خرید و فروش آنلاین سهام این است که در معاملات آنلاین شما سرعت عمل بیشتری برای تصمیم گیری نسبت به خرید و فروش خود دارید. مثلا تصمیم به فروش سهمی گرفته اید، اما بر حسب شرایط نظر شما تغییر می کند و همان لحظه سفارش خود را لغو می کنید. یا اینکه می خواهید قیمت مورد نظرتان را سریع تغییر دهید. در روش خرید و فروش آنلاین سهام این کار به راحتی صورت می پذیرد. در صورتی که اگر شما از ۳ روش قبلی سفارش فروش خود را به کارگزار اعلام کرده بودید، ممکن بود تا درخواست لغو سفارش را مجددا به کارگزار اعلام کنید کار از کار گذشته باشد.
  • این معاملات امنیت بالایی دارد و همچنین نقل و انتقال پول شما به صورت الکترونیکی صورت می پذیرد.
یک مطلب جالب دیگر بخوانید؛ چگونه در بورس فریب نخوریم؟

خرید و فروش آنلاین سهام در بورس

✔ نکاتی درباره خرید و فروش آنلاین سهام در بورس

  • در روش خرید و فروش آنلاین سهام، شما ابتدا باید قرارداد معاملات آنلاین یا برخط با کارگزاری را تکمیل کنید. پس از آن کارگزار به شما یک نام کاربری و کلمه عبور می دهد. با استفاده از آنها می توانید به سایت کارگزاری مراجعه کنید و مستقیما خرید و فروش های خود را انجام دهید.
  • از آنجایی که در روش آنلاین سفارش شما به صورت مستقیم در سیستم معاملاتی ثبت می شود، اگر آگاهی درستی از نحوه خرید و فروش سهام نداشته باشید، ممکن است منجر به ضرر و زیان شما شود. به همین دلیل کارگزاری ها یک آزمون معاملات آنلاین از شما می گیرند. اگر حد نصاب این آزمون را بدست بیاورید اجازه دسترسی به سیستم معاملات آنلاین به شما داده خواهد شد. پس از آن شما می توانید اقدام به خرید و فروش سهام به صورت آنلاین بکنید.

 

منبع: خانه سرمایه

انتشار : ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

نگاهی به تفاوت‌های بازار بورس و فرابورس


فرابورس، مشابه بورس اوراق بهادار تهران، بازاری برای معامله اوراق بهادار است که البته نسبت به بورس تهران دارای شرایط ساده‌تری برای پذیرش شرکت‌هاست و انواع متنوعی از اوراق بهادار با روش‌های مختلف در این بازار قابل معامله هستند.ناگفته نماند سایت بورس ملت یکی از بهترین سایت ها در زمینه آموزش بورس میباشد

همچنین از نظر مقررات معاملاتی نیز تفاوت‌های اندکی بین این بازار با بورس تهران وجود دارد. به‌عنوان‌مثال حد نوسان مجاز روزانه فرابورس یک درصد بیشتر از بورس تهران است(مثبت و منفی پنج درصد) و همچنین حجم‌ مبنا در این بازار برابر یک است. (البته از خرداد 1394 حد نوسان در بازار بورس نیز همانند بازار فرابورس به مثبت و منفی پنج درصد افزایش یافت) شرکتهایی که شرایط لازم برای ورود به بورس تهران را نداشته باشند، می‌توانند با سهولت بیشتری به فرابورس وارد شوند.

فرابورس ایران با ساختار و جایگاه قانونی مشابه بورس، ولی با شرایط پذیرش و معامله ساده‌تر ایجاد شد تا حوزه شمول بازار سرمایه كشور را گسترش دهد

ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه همواره نشان‌دهنده رشد شركت و معرفی آن‌ها در سطح كشور است. شرکت‌هایی كه سهامشان در بازارهای مالی مورد دادوستد قرار می‌گیرد، از درجه اعتبار بالاتری برخوردار هستند.

 

بنابراین ورود به بازار اوراق بهادار از جمله اهداف شرکت‌ها محسوب می‌شود. توجه داشته باشید تا قبل از راه‌اندازی فرابورس، دستیابی سریع و آسان به بازار اوراق بهادار برای تعداد عمده‌ای از شرکت‌های سهامی فعال در كشور میسر نبود. بنابراین فرابورس ایران با ساختار و جایگاه قانونی مشابه بورس، ولی با شرایط پذیرش و معامله ساده‌تر ایجاد شد تا حوزه شمول بازار سرمایه كشور را گسترش دهد.

مهم‌ترین وظیفه فرابورس ایران، ساماندهی و هدایت بخشی از بازار سرمایه است كه شرایط ورود به بورس اوراق بهادار را نداشته یا تمایل به ورود سریع‌تر به بازار را دارند، لذا رویه‌های پذیرش شرکت‌ها و تنوع شرایط پذیرش به گونه‌ای است كه شرکت‌ها با احراز حداقل شرایط و در سریع‌ترین زمان ممكن، امكان ورود به بازار را داشته و از كلیه مزایای شرکت‌های پذیرفته‌شده در بازار اوراق بهادار استفاده كنند. نام این بازار در ایران از معادل انگلیسی آن Over The Counter گرفته شده است. به همین دلیل به این بازار اختصارا OTC نیز گفته می‌شود. قابل ذكر است كه سازمان بورس اوراق بهادار به‌عنوان نهاد ناظر بر فعالیت‌های مالی و عملیاتی شرکت‌های بورس، فرابورس و بورس كالا نظارت كامل دارد.

فرابورس دارای پنج بازار(بازار اول، بازار دوم، بازار سوم «عرضه»، بازار ابزارهای نوین مالی و بازار پایه) است.

پذیرش شرکت‌های سهامی عام در بازار اول و بازار دوم و پذیرش سایر اوراق بهادار صرفاً در بازار ابزارهای نوین مالی صورت می‌پذیرد. بازار سوم جهت عرضه یكجا و پذیره‌نویسی اوراق بهادار و بازار پایه جهت درج و نقل‌وانتقال سهام شرکت‌هایی است كه بر اساس الزام بند ب ماده 99 قانون برنامه پنجم توسعه، مشمول ثبت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار بوده و امكان پذیرش دریکی از بازارهای بورس یا فرابورس را ندارند.

 

منبع: کارگزاری مفید

انتشار : ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

برچسب های مهم


کسب درامد اینترنتی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما