مقايسه مصرف سرانه عسل در دنيا. 8
معیارهای ظاهری / ارگانولپتیک، شیمیایی و میکروبی عسل. 9
تقلب در عسل و تاثيرات مخرب آن. 11
علت تمايل زنبورداران به توليد عسل شان. 12
راههاي دیگر تشخيص عسلهاي تقلبي عبارتند از :. 12
فصل سوم ـ شيوه هاي نامگذاري عسلهاي تك گل
عوامل تغييردهنده عطر و طعم عسلهاي تك گل. 16
روش عمل زنبوردار و فروشندگان عسل. 16
خواص درماني تعدادي از عسل هاي تك گل. 17
روشهای اندازه گیری رنگ عسل:. 20
طبقه بندی رنگ عسل استخراج شده. 20
فصل پنجم ـ طبيعت فعاليت ضد باكتريايي عسل
تاثیر نور در کاهش فعالیت ضدباکتریایی عسل :. 22
تاثیر ظروف نگهداری در فعالیت آنتی باکتریایی عسل :. 23
تاثیر نوع گیاه بر فعالیت ضدباکتریایی عسل :. 23
عسلهایی که خاصیت ضدباکتریایی زیادی دارند.. 23
نتایج تحقیقات محققان درباره میکروارگانیسم ها و باکتری های عسل 24
عوامل فعاليت ضد باكتريايي عسل. 25
ضرورت وجود آزمايشگاههاي كنترل كيفي عسل. 29
الف) آنزيمهاي توليدي زنبوران عسل. 33
ب – آنزيمهاي توليد شده توسط گياهان. 33
شناخت قندهاي موجود در عسل با نور پلاريزه. 35
فصل هفتم ـ عوامل موثر در كريستاليزه شدن عسل
راههای جلوگيری ازكريستاليزه شدن عسل :. 37
نتايج بررسي ميزان آب درشكرك زدن عسل (نظريه وايت). 38
فصل هشتم ـ چرا برخي از عسلها فوق العاده شيرين هستند
مصرف عسل خالص و تاثير آن در كنترل بيماري قند خون. 41
تزريق عسل به عنوان سرم گلوكز. 42
استفاده از عسل در تهيه ماسك :. 42
چگونگي فرايند تخمير در عسل. 43
روش از بين بردن مخمرهاي عسل در فراوري تجاري. 45
فصل دهم ـ شاخص اندازه گيري آب درعسل
فصل یازدهم ـ مشكلات مربوط به بسته بندي و فرآوري عسل
مشكلات مربوط به فرآوري و بسته بندي عسلهاي تك گل در كشور 48
راهكارهاي پيشنهادي در بهبود كيفيت عسل هاي توليدي. 49
منابع علمي فارسي مورد استفاده. 51
منابع علمي فارسي مورد استفاده1- هاشمي، مسعود 1380 ، راهنماي كامل پرورش زنبورعسل ، انتشارات فرهنگ جامع 2- پير ايراني ، عبادا... ج 2 ، 1380؛ زنبوران عسل و زنبورداري ، مركز انتشارات علمي دانشگاه آزاد اسلامي 3- عبادي ، رحيم؛ احمدي ، علي اصغر ،1385؛پرورش زنبور عسل ،اصفهان ، انتشارات اركان دانش 4- رزاقي ، مهدي ؛ مقاله فعاليت هاي ضد ميكروبي عسل ، مجله ي تغذيه دام و طيور و آبزيان (سال يازدهم) 5- توكاشوند، رضا ؛جمشيدي ، ماشاا...، 1388؛ مقاله وضعيت زنبورداري در ايران ، دو فصلنامه ي علمي ترويجي / شماره اول 6- سید جواد سعادتمند-روش های تشخیص عسلهای تقلبی 7- مجله تغذیه دام و طیور و آبزیان سال یازدهم(1388) 8- گمرگ جمهوری اسلامی ایران (1370-1380) مقاله زنبور داری در ایران فصل نامه علمی ترویجی – تابستان 1388 9- خانم دکتر عقیلی – نوشین جزوه کنترل کیفیت محصولات زنبور عسل 1388 10- باقر زاده- جزوه کنترل کیفیت محصولات زنبور عسل 1388 11- دکتر صحرایی جزوه فرآوری و بسته بندی عسل 1388 12- علی آقایی، مرتضی- میر نظامی ضیابری، سید حسین- عسل درمانی چاپ سوم
1-Molan ,Pc(1992) . the antibacterial activity of honey bee world 3-krell,R(1996) value added products from beeping ,fao, - _Dallas.D(1996)Available agriculture services Bulletin No,1244www.honeybeeworld.com 5-http://www.honey.com/honey processing 6-http://www.nhb.org/
|
مبلغ قابل پرداخت 20,000 تومان
برچسب های مهم